Social:

Ζω κι εργάζομαι στο εξωτερικό. Πώς θα διαχειριστώ το θέμα της θητείας μου;

Ας μιλήσουμε για την υπόθεσή σας;
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση βάσει των Όρων Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου.

  Τα τελευταία χρόνια αρκετοί νέοι αναγκάστηκαν λόγω των συνθηκών να φύγουν για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό με σκοπό να κάνουν μια νέα αρχή.

  Κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια να σταθούν στα πόδια τους και να χτίσουν τη ζωή τους σε μια άλλη χώρα μακριά από την Ελλάδα. Εύλογα λοιπόν, στα βασικά τους σχέδια είναι να διατηρήσουν τη θέση και την εργασία τους και να συνεχίσουν να εξελίσσονται επαγγελματικά και ακαδημαϊκά. Μια διακοπή όμως λόγω στρατού θα μπορούσε να τους στερήσει όσα έχουν καταφέρει έως σήμερα.

  Λύσεις για Ανυποταξία Εξωτερικού

  Μαζί θα οδηγηθούμε στην επίτευξη του στόχου σας. Μελετώντας την υπόθεσή σας θα προχωρήσουμε σε αναβολή ή απαλλαγή θητείας ανάλογα με την τακτική που θα επιλέξουμε από κοινού να ακολουθήσουμε.

  Αναλαμβάνουμε τον χειρισμό υποθέσεων που αφορούν:

  Γνωρίζετε το ποσό του προστίμου ανυποταξίας;

  Λανθασμένα κάποιοι θεωρούν ότι οι ανυπότακτοι θα κληθούν να καλύψουν το ποσό των 6.000 ευρώ.

  Στην πραγματικότητα το ποσό αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς μπορεί να φτάσει και τα 16.000 ευρώ, καθώς προστίθεται και το μηνιαίο ποσό προστίμου για κάθε μήνα υποχρεωτικής θητείας.

  Προβλήματα με το Στρατοδικείο…

  Εκτός από την εκκρεμότητα αποπληρωμής του υψηλού προστίμου οι ανυπότακτοι έχουν και άλλες κυρώσεις. Η ανυποταξία οδηγεί στο Στρατοδικείο καθώς σχηματίζεται σε βάρος των ανυποτακτων ποινική δικογραφία που προχωρά προς εκδίκαση στο Τριμελές Στρατοδικείο.

  Οι λόγοι που μπορεί να κρατήσουν κάποιον μακριά από τον Στρατό μπορεί να είναι κοινωνικοί (οικονομικά, οικογενειακά, προσωπικά κριτήρια), λόγω έλλειψης σωματικής ικανότητας, λόγω λανθασμένης διεύθυνσης κλήτευσης του στρατεύσιμου ή λόγω αδυναμίας εμφάνισης του την ημερομηνία παρουσίασης του στο σημείο κατάταξης.

  Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο κάποιος δεν δύναται να παρουσιαστεί θα πρέπει να φροντίσει έτσι ώστε να τακτοποιήσει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα με το Στρατό.

  Διαθέτουμε τη Γνώση και την Εμπειρία που χρειάζεται...

  Το Νομικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους νομικούς με 25ετή εμπειρία στο Στρατιωτικό Δίκαιο.

  Η διαρκής ενημέρωση, μελέτη και επαγγελματική τους εξέλιξη τους καθιστά στους πλήρως καταρτισμένους δικηγόρους που φροντίζουν να εφαρμόζουν τις βέλτιστες νομικές πρακτικές και τακτικές για την τακτοποίηση των ζητημάτων σας. Θα μελετήσουν και θα φροντίσουν να λύσουν το πρόβλημά σας χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία στην Ελλάδα.

  Συχνές Ερωτήσεις...

  Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και ο αρμόδιος από το Γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 9536694.
  Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

  Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενημερώστε μας σε ποια κατηγορία ανήκετε και αφού μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

  Κατανοώντας οτι δεν υπάρχει σε όλους η δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής…
  Μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο info@militarylawoffice.gr, να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας ότι βρίσκεστε εκτός Ελλάδας ή φυσικά να μας αποστείλετε το ζήτημα μας μέσω Messenger.
  Το αίτημα σας θα προωθηθεί άμεσα στον αρμόδιο.

  Έχετε κάποια άλλη απορία;
  Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social

  Συνεργάστηκαν μαζί μας…

  Τακτοποιήστε την υπόθεσή σας εύκολα και γρήγορα.

  Πού θα μας βρείτε…

  Το Νομικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους νομικούς με 25ετή εμπειρία στο Στρατιωτικό Δίκαιο.

  Γνωρίζοντας σε βάθος το Στρατιωτικό Δίκαιο και έχοντας αναλάβει πληθώρα υποθέσεων βρίσκουμε λύση στο πρόβλημά σας χωρίς καθυστερήσεις.