Social:

Αναβολή Στράτευσης: Ειδική κατηγορία για διακεκριμένους επιστήμονες και γιατρούς

Στείλτε το ερώτημά σας και μαζί θα βρούμε
τη λύση που σας ευνοεί.

  Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση βάσει των Όρων Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου

  Τι προβλέπει η νομοθεσία για να προστατεύσει το έργο τους…

  Ο Στρατιωτικός Νόμος περιλαμβάνει ειδική πρόβλεψη για τους διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και γιατρούς που λαμβάνουν ειδικότητα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

  Με αυτό τον τρόπο τιμά τη διαρκή τους προσπάθεια για εξέλιξη και προωθεί το έργο τους. Αρκετοί από αυτούς σπούδασαν για χρόνια ή συνεχίζουν τις σπουδές τους με σκοπό να προσφέρουν τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους στον κλάδο που δραστηριοποιούνται.

  Οι διακεκριμένοι επιστήμονες που εργάζονται πάνω σε σημαντικές έρευνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό μπορούν να υποβάλουν αίτημα για αναβολή θητείας. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι γιατροί που βρίσκονται σε διαδικασία απόκτησης ιατρικής ειδικότητας. Μέσω της αναβολής διασφαλίζουν τη συνέχιση της επαγγελματικής ή/και ακαδημαϊκης τους πορείας και την προσφορά τους στην Επιστήμη.

  Η διαδικασία αίτησης αναβολής στρατιωτικής θητείας…

  Για να μπορέσουν να ενταχθούν στην ειδική αυτή κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν μια σειρά από απαραίτητα έγγραφα. Τα έγγραφα αυτά διαφέρουν ανα περίπτωση/κατηγορία και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στον φάκελό τους χωρίς λάθη ή παραλείψεις. 

  Ενημερωθείτε για την διαδικασία αίτηση και τη λίστα εγγράφων.

  Στο γραφείο μας…

  Θα βρείτε μια εξειδικευμένη και καταρτισμένη ομάδα που έχει μελετήσει σε βάθος την ελληνική νομοθεσία και έχουν αναλάβει πληθώρα υποθέσεων στρατιωτικού δικαίου.

  Συχνές Ερωτήσεις...

  Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

  Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενημερώστε μας σε ποια κατηγορία ανήκετε και αφού μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

  Κατανοώντας οτι δεν υπάρχει σε όλους η δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής…
  Μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο info@militarylawoffice.gr, να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας ότι βρίσκεστε εκτός Ελλάδας ή φυσικά να μας αποστείλετε το ζήτημα μας μέσω Messenger.
  Το αίτημα σας θα προωθηθεί άμεσα στον αρμόδιο.

  Έχετε κάποια άλλη απορία;
  Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social

  Συνεργάστηκαν μαζί μας…

  Υπηρετώ εδώ και 2 μήνες. Θεωρώ πως δεν έχει αξιοποιηθεί το πτυχίο μηχανικού που διαθέτω και θέλω να αλλάξω ειδικότητα άμεσα. Ήρθα σε επαφή μαζί τους και τώρα ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Με τη συμμετοχή τους θα ξεμπερδέψω γρήγορα.  
   
  Ανδρέας Τ., 25
  Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην πληροφορική, χρειαζόμουν συμβουλές για τα έγγραφα που πρέπει να καταθέσω προκειμένου να πάρω την ειδικότητα που είναι σχετική με το πτυχίο μου. Με βοήθησαν από το γραφείο και βρήκα άκρη εύκολα.
  Αντώνης Λ., 24
  Το ήξερα οτι δεν είναι εύκολο να αλλάξεις από το στρατό ξηράς και να πας σε άλλο σώμα. Δεν γνώριζα καν αν γίνεται. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη βοήθεια σας. Τώρα υπηρετώ στην αεροπορία.

  Γιάννης Κ., 27

  Τακτοποιήστε την υπόθεσή σας εύκολα και γρήγορα.

  Πού θα μας βρείτε…

  Το Νομικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους νομικούς με 25ετή εμπειρία στο Στρατιωτικό Δίκαιο.

  Γνωρίζοντας σε βάθος το Στρατιωτικό Δίκαιο και έχοντας αναλάβει πληθώρα υποθέσεων βρίσκουμε λύση στο πρόβλημά σας χωρίς καθυστερήσεις.

  Περισσότερα >