Social:

Ζω κι εργάζομαι στο εξωτερικό. Πώς θα διαχειριστώ το θέμα της θητείας μου;

Επικοινώνησε μαζί μας Άμεσα και μάθε πως θα γλυτώσεις το πρόστιμο των 6.000€

Ας μιλήσουμε για την υπόθεσή σας;
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση βάσει των Όρων Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου

  Πολλοί νέοι έφυγαν στο εξωτερικό για σπουδές ή εργασία.

  Με προσπάθεια κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και να χτίσουν τη ζωή τους σε μια άλλη χώρα μακριά από την Ελλάδα. Εύλογα λοιπόν, στα βασικά τους σχέδια είναι να διατηρήσουν τη θέση και την εργασία τους και να συνεχίσουν να εξελίσσονται επαγγελματικά και ακαδημαϊκά.

  Μια διακοπή όμως λόγω στρατού θα μπορούσε να τους στερήσει όσα έχουν καταφέρει έως σήμερα.

  H νέα νομοθεσία σε ευνοεί!
  Τώρα δεν πας στρατό & γλυτώνεις το πρόστιμο των 6.000€

  Λύσεις για Ανυποταξία Εξωτερικού

  Μαζί θα οδηγηθούμε στην επίτευξη του στόχου σας. Μελετώντας την υπόθεσή σας θα προχωρήσουμε σε αναβολή ή απαλλαγή θητείας ανάλογα με την τακτική που θα επιλέξουμε από κοινού να ακολουθήσουμε.

  Χρησιμοποιείστε την τροποποιημένη νομοθεσία για το συμφέρον σας.
  Όσο αυτή ισχύει!

  Αναλαμβάνουμε τον χειρισμό υποθέσεων που αφορούν:

  Ο νόμος σε ευνοεί τώρα μην το καθυστερείς άλλο!

  Γνωρίζετε το ποσό του προστίμου ανυποταξίας;

  Λανθασμένα κάποιοι θεωρούν ότι οι ανυπότακτοι θα κληθούν να καλύψουν το ποσό των 6.000 ευρώ.

  Στην πραγματικότητα το ποσό αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς μπορεί να φτάσει και τα 16.000 ευρώ, καθώς προστίθεται και το μηνιαίο ποσό προστίμου για κάθε μήνα υποχρεωτικής θητείας.

  Ευτυχώς όμως, με την πλέον τροποποιημένη νομοθεσία, και το Stratologika.gr μπορείς να το γλυτώσεις εύκολα.

  Τροποποιήσεις τέτοιου τύπου είναι συχνές. Δεν γνωρίζει κανείς για πόσο καιρό θα ισχύει αυτή η διευκόλυνση. Μην αφήσεις για αύριο κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα.

  Λοιπόν, τακτοποίησε τη θητεία σου τώρα!
  Πάρε τον νόμο με το μέρος σου και γλύτωσε το πρόστιμο!

   Προβλήματα με το Στρατοδικείο…

   Εκτός από την εκκρεμότητα αποπληρωμής του υψηλού προστίμου οι ανυπότακτοι έχουν και άλλες κυρώσεις. Η ανυποταξία οδηγεί στο Στρατοδικείο καθώς σχηματίζεται σε βάρος των ανυποτακτων ποινική δικογραφία που προχωρά προς εκδίκαση στο Τριμελές Στρατοδικείο.

   Οι λόγοι που μπορεί να κρατήσουν κάποιον μακριά από τον Στρατό μπορεί να είναι κοινωνικοί (οικονομικά, οικογενειακά, προσωπικά κριτήρια), λόγω έλλειψης σωματικής ικανότητας, λόγω λανθασμένης διεύθυνσης κλήτευσης του στρατεύσιμου ή λόγω αδυναμίας εμφάνισης του την ημερομηνία παρουσίασης του στο σημείο κατάταξης.

   Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο κάποιος δεν δύναται να παρουσιαστεί θα πρέπει να φροντίσει έτσι ώστε να τακτοποιήσει άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα με το Στρατό.

   Διαθέτουμε τη Γνώση και την Εμπειρία που χρειάζεται...


   Η διαρκής ενημέρωση, μελέτη και επαγγελματική μας εξέλιξη μας καθιστά πλήρως καταρτισμένους, φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές και τακτικές για την τακτοποίηση των ζητημάτων σας. Θα μελετήσουν και θα φροντίσουν να λύσουν το πρόβλημά σας χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία στην Ελλάδα.

   Συχνές Ερωτήσεις...

   Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και ο αρμόδιος από το Γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109536694 .

   Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

   Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενημερώστε μας σε ποια κατηγορία ανήκετε και αφού μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

   Κατανοώντας οτι δεν υπάρχει σε όλους η δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής…
   Μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο info@militarylawoffice.gr, να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας ότι βρίσκεστε εκτός Ελλάδας ή φυσικά να μας αποστείλετε το ζήτημα μας μέσω Messenger.
   Το αίτημα σας θα προωθηθεί άμεσα στον αρμόδιο.

   Έχετε κάποια άλλη απορία;
   Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social

   Συνεργάστηκαν μαζί μας…

   Ήρθα για σπουδές στην Ισπανία και πλέον εργάζομαι κάνοντας το επάγγελμα που πάντα ήθελα. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω τη ζωή μου τώρα. Ευχαριστώ πολύ το γραφείο σας και τους δικηγόρους που ανέλαβαν την υπόθεσή μου.


   Αστέριος Κ., 32
   Είμαι μηχανικός. Έψαχνα χρόνια δουλειά. Οι θέσεις ελάχιστες, τα λεφτά λίγα. Ήρθα Γερμανία και πλέον έχω δουλειά, έναν καλό μισθό και στην Ελλάδα έρχομαι μόνο για διακοπές. Πήρα αρχικά αναβολή και μετά απαλλαγή.

   Γιώργος Π., 29
   Ξεκίνησα μεταπτυχιακό στο Κάρντιφ φέτος και πήρα αναβολή για εκπαιδευτικούς λόγους. Παρ’όλα αυτά δεν έχω σκοπό να πάω φαντάρος κι έχω ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για απαλλαγή. Όλα μια χαρά!

   Μιχάλης Θ., 25
   Ζω από μικρό παιδί στην Ιταλία και κατάφερα με τη βοήθεια σας να βγω μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και να μην χρειαστεί να παρουσιαστώ. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε καν να έρθω στην Ελλάδα και το ζήτημα λύθηκε άμεσα. Να ‘στε καλα!
   Διονύσης Ρ., 34

   Τακτοποιήστε την υπόθεσή σας εύκολα και γρήγορα.

   Πού θα μας βρείτε…

   Το Νομικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους νομικούς με 25ετή εμπειρία στο Στρατιωτικό Δίκαιο.

   Γνωρίζοντας σε βάθος το Στρατιωτικό Δίκαιο και έχοντας αναλάβει πληθώρα υποθέσεων βρίσκουμε λύση στο πρόβλημά σας χωρίς καθυστερήσεις.

   Περισσότερα >