Social:

Αντιρρησίας Συνείδησης;

Έχετε απορίες;
Στείλτε μας το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα

  Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση βάσει των Όρων Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου

  Αντιρρησίας Συνείδησης ορίζεται ο άνθρωπος που δεν επιθυμεί για ηθικούς, ιδεολογικούς ή θρησκευτικούς λόγους να υπηρετήσει στο στρατό και να οπλοφορήσει. 
  Οι ιδεολογικοί και κοινωνικοπολιτικοί αρνητές στράτευσης έχουν διωχθεί και δεχθεί σοβαρές συνέπειες και επιπτώσεις μέσα στα χρόνια για αυτή τους την επιλογή. 
  Σεβόμενοι την ανάγκη κάθε ανθρώπου να είναι ο εαυτός του και κάθε πολίτη να είναι ελεύθερος, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των στρατευσιμων να αρνηθούν την θητεία τους ή να επιλέξουν ως λύση την εναλλακτική κοινωνική εργασία.

  Στο γραφείο μας…

  Στο γραφείο μας…
  Θα βρείτε μια εξειδικευμένη και καταρτισμένη ομάδα που έχει αναλάβει πληθώρα υποθέσεων στρατιωτικού δικαίου. Θα σταθούμε δίπλα σας και θα υποστηρίξουμε κάθε δικαίωμα σας. Η κοινωνική / θρησκευτική σας πεποίθηση, η ιδεολογία και η προσωπική σας άποψη θα πρέπει να διαφυλάττονται και να προστατεύονται.

  Συχνές Ερωτήσεις...

  Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

  Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενημερώστε μας σε ποια κατηγορία ανήκετε και αφού μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

  Κατανοώντας οτι δεν υπάρχει σε όλους η δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής…
  Μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο info@militarylawoffice.gr, να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας ότι βρίσκεστε εκτός Ελλάδας ή φυσικά να μας αποστείλετε το ζήτημα μας μέσω Messenger.
  Το αίτημα σας θα προωθηθεί άμεσα στον αρμόδιο.

  Έχετε κάποια άλλη απορία;
  Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social

  Συνεργάστηκαν μαζί μας…

  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζεις ότι μπορείς να πιστεύεις κάπου χωρίς κάποιος να σε κρίνει. Έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις για τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις. Ευχαριστώ το γραφείο σας για την βοήθεια και την κατανόηση. Λύσαμε άμεσα το θέμα το στρατό.  
   
  Μάρκος Τ, 35
  Μέσα στα χρόνια με έχουν “ντύσει” με αρκετά κοσμητικά επίθετα. Κι όλα αυτά επειδή από προσωπική μου επιλογή δεν θέλω να κρατήσω όπλο. Για οποιον το διαβάζει...δεν κρίνεται ο ανδρισμός κανενός με το πόσο πολεμοχαρής είναι. Χωρίς όπλα ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.
  Αλέξανδρος Λ., 26
  Όλα όσα υποστηρίζω, η ιδεολογία και οι πολιτικές μου απόψεις είναι απέναντι από το στρατό και όσα αυτός συμβολίζει. Θα ήμουν υποκριτής αν παρουσιαζόμουν. Δεν είναι πείσμα, ούτε εγωισμός. Είναι απόφαση ζωής. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε.

  Νικόλας Ι., 31
  Απευθύνθηκα στο συγκεκριμένο γραφείο προκειμένου να βρω μια λύση άμεσα καθώς ο χρόνος για να παρουσιαστώ πλησίαζε. Λειτούργησαν άψογα και το ζήτημα λύθηκε χωρίς να ζημιωθώ. Επικοινωνήστε με την Άννα και θα σας εξηγήσει ό,τι χρειάζεται.

  Τάκης Ο., 28

  Τακτοποιήστε την υπόθεσή σας εύκολα και γρήγορα.

  Πού θα μας βρείτε…

  Το Νομικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους νομικούς με 25ετή εμπειρία στο Στρατιωτικό Δίκαιο.

  Γνωρίζοντας σε βάθος το Στρατιωτικό Δίκαιο και έχοντας αναλάβει πληθώρα υποθέσεων βρίσκουμε λύση στο πρόβλημά σας χωρίς καθυστερήσεις.

  Περισσότερα >