Social:

Μεταθέσεις Στρατευμένων
Δείτε με ποιον τρόπο θα πάρετε μετάθεση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε μια λύση
άμεσα και αποτελεσματικά.

  Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση βάσει των Όρων Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου

  Τοποθετήσεις και Μεταθέσεις

  Ο τρόπος που λειτουργεί ο στρατός πολλές φορές έχει αρνητικές επιπτώσεις για τους στρατεύσιμους, καθώς καλούνται να επανδρώσουν μονάδες σε απομακρυσμένες περιοχές που υπολειτουργούν.

  Προστατέψτε τα συμφέροντά σας και διεκδικήστε μια δίκαιη κατανομή στρατευμένων. Στη σύγχρονη εποχή το Υπουργείο πρέπει να φροντίζει για την αντικειμενικότητα της διαδικασίας τοποθετήσεων – μεταθέσεων, με σεβασμό στους νέους στρατευμένους που επιθυμούν να υπηρετήσουν την πατρίδα τους.

  Ποια κριτήρια συνυπολογίζονται για τη διαδικασία μετάθεσης σας…

  Η Ομάδα μας…

  Θα φροντίσει να μελετήσει την υπόθεσή σας και να συγκεντρώσει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιτύχετε την μετάθεσή σας κοντά στον τόπο κατοικίας σας ή σε όποια τοποθεσία θεωρείτε οτι θα ήταν ευνοϊκότερη για εσάς.

   Έχοντας πολυετή εμπειρία στα στρατιωτικά ζητήματα, η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρει λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  Συχνές Ερωτήσεις...

  Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και ο αρμόδιος από το Γραφείο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109536694 .

  Αφού ελέγξουμε τον φάκελο σας, χαράσσουμε από κοινού τη στρατηγική μας και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας ως την τελική της έκβαση και την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

  Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενημερώστε μας σε ποια κατηγορία ανήκετε και αφού μελετήσουμε την υπόθεση σας, προτού προχωρήσουμε σε συνεργασία θα ενημερωθείτε πλήρως για το συνολικό κόστος της διαδικασίας εξ αρχής από τον αρμόδιο που θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή σας.

  Κατανοώντας οτι δεν υπάρχει σε όλους η δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής…
  Μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο info@militarylawoffice.gr, να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας ότι βρίσκεστε εκτός Ελλάδας ή φυσικά να μας αποστείλετε το ζήτημα μας μέσω Messenger.
  Το αίτημα σας θα προωθηθεί άμεσα στον αρμόδιο.

  Έχετε κάποια άλλη απορία;
  Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social

  Συνεργάστηκαν μαζί μας…

  Οι αναταράξεις στον Έβρο μας έλειπαν! Είπαμε να υπηρετήσουμε αλλά η συγκεκριμένη μονάδα πρέπει να έχει άτομα με εμπειρία. Ξεκίνησα τη διαδικασία πριν παρουσιαστώ και τώρα περιμένω τη μετάθεση.


  Αναστάσιος Τ., 21
  Υπηρέτησα αρχικά στη Λέσβο. Η έκρυθμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν σου αφήνει περιθώρια για λάθη. Ήρθα σε επαφή με το γραφείο και προχωρούν την υπόθεσή μου. Όλα καλά!

  Αλέξης Λ., 20
  Τελείωσα με τη σχολή και είπα να ξεμπερδέψω και με τον στρατό. Δε νομίζω όμως οτι χρειάζεται να ξενιτευτώ. Ο πατέρας μου έχει ένα πρόβλημα υγείας και θέλω να του σταθώ. Πάμε για μετάθεση άμεσα. Ευχαριστώ.

  Γιάννης Ι., 23
  Είμαι ακόμα φοιτητής και μπήκα για να έχω και τις άδειες. Οκ! Να υπηρετήσω αλλά ιδανικά θα ήθελα να είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη για να είμαι και πιο άνετος με τη σχολή. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

  Θοδωρής Π., 26

  Τακτοποιήστε την υπόθεσή σας εύκολα και γρήγορα.

  Πού θα μας βρείτε…

  Το Νομικό μας τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένους νομικούς με 25ετή εμπειρία στο Στρατιωτικό Δίκαιο.

  Γνωρίζοντας σε βάθος το Στρατιωτικό Δίκαιο και έχοντας αναλάβει πληθώρα υποθέσεων βρίσκουμε λύση στο πρόβλημά σας χωρίς καθυστερήσεις.

  Περισσότερα >