Ανυπότακτοι: Δείτε τα τσουχτερά πρόστιμα.

Η νομοθεσία προβλέπει υψηλά πρόστιμα για όσους δεν επιθυμούν να υπηρετήσουν την πατρίδα καταφεύγοντας σε κάθε εναλλακτική προκειμένου να αποφύγουν τη θητεία τους.

Τα τελευταία χρόνια οι νόμοι αυστηροποιήθηκαν με το πρόστιμο να εκτοξεύεται μην αφήνοντας πολλές επιλογές σε ανυπότακτους και λιποτάκτες.

Λανθασμένα κάποιοι θεωρούν ότι οι ανυπότακτοι / λιποτάκτες θα κληθούν να καλύψουν το μόνο το ποσό των 6.000 ευρώ. Το πρόστιμο σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και τα 16.000 ευρώ, καθώς προστίθεται και το μηνιαίο ποσό προστίμου για κάθε μήνα υποχρεωτικής θητείας.

Οι λύσεις που προσφέρονται σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν, με αρκετά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, να σας απαλλάξουν δια παντός από την υποχρεωτική θητεία σας στο στρατό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε νόμικα να “ξεφύγετε” χωρίς χρέος και χωρίς να χρονοβόρες διαδικασίες.

Μάθετε περισσότερα…

Η νομική μας ομάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επίλυση στρατολογικών ζητημάτων καθώς ειδικεύεται στο στρατιωτικό δίκαιο. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ενημερωθείτε για όλες τις εναλλακτικές επιλογές που σας δίνονται επιλέγοντας την ιδανική για εσάς.

Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ και δείτε τις επιλογές που διαθέτετε.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας υποβάλετε το ερώτημά στα social media ή να μας καλέσετε στο 210-9536694

Μπορείτε να μας αποστείλετε το ερώτημα σας μέσω social media και ο αρμόδιος θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας!