Στρατός: Με εισιτήριο το πτυχίο.

Στρατός: Με εισιτήριο το πτυχίο.

Το πτυχίο, η ειδικότητα, η επαγγελματική εμπειρία και οι γνώσεις που διαθέτει κάποιος μπορούν να αξιοποιηθούν από τον ελληνικό στρατό προσφέροντας στον στρατεύσιμο μια θέση που τον ευνοεί.

Οι απόφοιτοι σχολών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσόντα τους σε κάποιο κλάδο θα πρέπει να γνωρίζουν αν η ειδικότητα τους ανήκει σε αυτές που αναζητά ο στρατός και η μονάδα που θα υπηρετήσουν ή υπηρετούν.

Η επαγγελματική σας εμπειρία ή το πτυχίο σας μπορεί να σας εξασφαλίσει μία καλύτερη θητεία στο στρατό.

Χειριστές, οδηγοί, μάγειρες, ψυχολόγοι, γιατροί, νοσοκόμοι, μηχανικοί, τεχνικοί, γυμναστές αλλά και άλλες ειδικότητες μπορούν αξιοποιήσουν το πτυχίο, το δίπλωμα, την προϋπηρεσία και τις γνώσεις τους προκειμένου να καταφέρουν να τοποθετηθούν σε μια θέση που θα κάνει τη θητεία τους στο στρατό πιο εύκολη. Επιπλέον, μπορούν να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στον ελληνικό στρατό προσφέροντας τις υπηρεσίες τους πιο αποτελεσματικά.

Εαν διαθέτετε πτυχίο ή θεωρείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε μια ειδικότητα στο στρατό με βάση τα προσόντα σας ελάτε σε επαφή με το γραφείο μας. Η νομική μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει και θα σας συμβουλεύσει για τις επόμενες κινήσεις σας αλλά και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Έχετε απορίες;

Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social Media!

Μπορείτε να μας αποστείλετε το ερώτημα σας μέσω social media και ο αρμόδιος θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας!